buna seara. De un timp un numar tot ne scrie mesaje si pe nr-ul sotului meu si pe a mea, spunana ca e amanta sotului. Sigur sotul neaga, si eu stiu ca nu are nici o legatura cu ceeace se scrie in mesajele aceea. Eu cred ca e cineva care ne cunoaste pe amandoi, ca stie cand si ce sa scrie sa ne faca sa ne certa. Situatia asta este continuua de o vreme si nu mai stiim cum sa punem punct.
La ce institutie putem sa ne ducem ca hartueriile sa se termina si sa aflam cine ne vrea atat de mult rau?
Putem sa dam persoana in judecata daca aflam cine este ?
Multumesc.
P.S. Stiim, numarul, nu ne scrie de pe nr ascuns. Si de vreo doua trei ori am si vorbit cu ea.. Va rog sa ma ajutati.
Parerea mea strict personala este ca ar trebui sa ignorati aceste mesaje, daca tot ati ajuns la concluzia ca acea persoana doreste sa provoace certuri intre dvs. De cele mai multe ori, indiferenta doare mai tare.......... Astfel de oameni sunt de proasta calitate, cadru legislativ pentru pedepsirea lor nu exista si nu merita pentru nimic in lume sa va stricati linistea caminului. Mult succes si multa intelepciune va doresc.
Asa cum v-a spus si @flipi,nu exista nici un fel de act normativ care sa sanctioneze astfel de fapte,astfel incat nu veti putea da in judecata pe nimeni,chiar daca aflati pana la urma cine este acea persoana.
Daca sunteti sigura ca persoana care scrie/trimite mesajele este doar una care vrea sa provoace certuri si neintelegeri in familia dvs.cel mai bine este sa ignorati pur si simplu aceste mesaje rau intentionate.
Nu are nici un rost sa va faceti probleme din pricina unor astfel de oameni,care nu au altceva mai bun de facut decat sa ii deranjeze pe altii.:)
Minor
marasa
Parintii unui copil de 5 ani sunt separati (dar nu divortati), tatalui i s-a pemis sa vina sa isi vada copilul oricand si recent sa il ia si in weekend, dar cu ... (vezi toată discuția)
Divort si tutela
anca.patri
Buna ziua!
O amica e in plin proces de divort si doreste tutela copilului de 9 ani,inca nu s-a pronuntat nici o sentinta,nici pentru divort,nici pentru ... (vezi toată discuția)