avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 112

Daca am cumparat o casa in conditiile legi 112, cu interdictie de instrainare 10 ani, iar ulterior am cesionat terenul aferent pe care am construit alte camere si anexe,in baza autorizatiei de constructie.As dori sa aflu daca consructia noua poate fi instrainata, sau are acelasi regim de interdictie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:45, 12 Martie 2010
la o adica si casa cumparata pe legea 112 se poate vinde smecheritB-).. da, constructia noua are alt regim.. ptr ca terenul l-ati concesionat nu l-at cumparat pe legea 112

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea concesiunii lucasamuel lucasamuel O persoana a concesionat de la primarie o parcela de teren pe care a construit o casa. Mi-a vandut casa si terenul intocmind un act de mana. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
regimul concesiunii terenului bizon11 bizon11 Parintii mei au cumparat in 1997 un apartament dintr-un imobil. Terenul aferent cladirii a fost concesionat de primaria com balotresti in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)
Doresc sa achizitionez un imobil intravilan preluat in baza d.l. 223/1974 de statul roman brafa brafa Mentionez ca pe acest imobil tatal meu a fost chirias in perioada anilor '80 si il foloseste si azi . Nu stiu ce ar trebui sa fac care ar fi primi pasi .... (vezi toată discuția)