avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ANL - studii superioare fara licenta data - se ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ANL - studii superioare fara licenta data - se puncteaza?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se puncteaza, la dosarul pentru solicitarea unei locuinte ANL, studiile superioare daca nu am inca licenta data. Adica este de ajuns cerftificatul de absolvire pentru aceasta solicitare, sau trebuie si diploma de licenta?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:59, 14 Martie 2010
Buna ziua !
Diploma de licenta.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)
Colegiul universitar Jojo1 Jojo1 Buna ziua. In 2004 am absolvit in incinta Universitatii Lucian Blaga din Sibiu -Colegiul Universitar ,cu diploma de Inginer -colegiu in profilul ... (vezi toată discuția)
Speta - functie publica de conducere cu master (fara diploma) MateiOvidiu MateiOvidiu Bună ziua, În primul rând, vă rog să mă scuzați dacă am postat unde nu trebuia. Am o situație de lămurit în privința cerințelor de studii ... (vezi toată discuția)