avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale repunere pe rol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

repunere pe rol

daca s-a suspendat cauza conform 155 indice 1 si instanta da drept de recurs pe toata durata suspendarii voi ce intelegeti??? pot face recurs oricand??? sau doar in termen de 15 zile de la comunicare???
oricum ma incadrez in termenul de 15 zile , fac recurs sau sa fac cerere de repunere pe rol??? ce ma sfatuiti???
Cel mai recent răspuns: lipsa_id , utilizator 23:35, 10 Ianuarie 2007
Termenul nu e nici intr-un caz 15 zile de la comunicare, pt ca procesul s-a suspendat printr-o incheiere si nu printr-o hotarare, iar incheierile nu se comunica. Nu cred ca ai avea prea multe sanse intr-un eventual recurs, sfatul meu ar fi sa vezi motivul exact pt care instanta a hotarat suspendarea si apoi sa repui cauza pe rol dupa ce depui eventualele inscrisuri cerute.
cauza suspendarii a fost lipsa unor copii lizibile de pe facturi, este vorba de o somatie de plata si nu toate copiile atasate erau lizibile, ne-au citat, am trimis alt set de copii dar prea tarziu si nu au ajuns pana la termen, drept pentru care sa suspendat. acunm eu fac cerere de repunere si anexez copii lizibile de pe toate facturile.
pot cere judecata in lipsa cnf 242 ???
si din cate m-am documentat trebuie sa platesc 50% din taxa jud. a actiunii pp, adica jumatate din taxa pt depunerea somatiei nu???
Faci cerere de repunere pe rol si anexezi copii lizibile, jumatate din taxa de timbru , oricum nu ai timbrat la valoare, sper! Nu uita de timbrul judiciar! Poti cere si judecarea in lipsa.
o cerere de repunerere pe rol e mai pertinentaB-)
Un recurs te costa tot atat si cauza se repune pe rol dupa judecarea recursului:((
Poti face recurs in termenul legal , daca sunt motive :D , sau cerere de repunere pe rol care este o consecinta normala a suspendarii, intr-adevar platesti taxa de timbru. :(
Se mai intampla...daca nu ai depus actele solicitate la timp si judecatorul nu avea cum sa-ti judece cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat până la o nouă stăruință a părților, cu recurs pe toată perioada suspendării. ce înseamnă, trebuie să fac recurs sau trebuie să solicit judecarea cauzei în lipsă? SandraMaria03 SandraMaria03 Bună seara! Am avut azi un termen într un proces și nu m.am putut prezenta. Ca soluție au dat urmatoarea : conform articolului 411 aln 1 pct 2 se suspenda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata crysstianno crysstianno speta este urmatoarea am uitat sa timbrez pt o somatie de plata pe legea veche oug 119/2007. CEREREA A FOST SUSPENDATA cu drept de recurs pe toata durata ... (vezi toată discuția)