nu stiu sigur daca pot formula o plangere la CEDO, avand in vedere ca am castigat o serie de drepturi banesti prin hotarari,care la acest monent sunt ramase definitive si irevocabile, am inteles de la Tv ca se vor amana platile pentru urmatorii ani, adica 2011, 2012 si 2013, iar in anul 2009 au spus ca vor incepe platile din anul 2010. doresc sa formulez aceasta plangere deoarece nu mai pot astepta, avand in vedere ca nici bancile nu ma asteapta pe mine, sunt pe punctul de-ami pierde casa sa fie scoasa la vanzare din acest motiv, m-am bazat pe acesti bani care imi apartin si uitati unde am ajuns. am ajuns la captul putrerii si nu mai suport asemenea amanari si mincuni as putea spune. doresc un raspuns, multumesc mult
Veţi putea introduce o cerere în faţa Curţii dacă consideraţi să aţi fost în mod personal şi direct victimă a unei încălcări a drepturilor şi garanţiilor prevăzute în Convenţie sau în protocoalele sale.
Dumneavoastră trebuia să fi utilizat, în țară, toate recursurile care ar fi putut remedia situaţia pe care o invocaţi ...Exercitarea acestor recursuri nu este suficientă : de asemenea este necesar ca dvs în realitate să fi abordat plângerile (altfel spus încălcările Convenţiei pe care le invocaţi) în cadrul acestor recursuri .
De la data deciziei interne definitive (în general, hotărârea celei mai înalte jurisdicţii), dispuneţi doar de un termen de şase luni pentru a depune cererea dvs. La expirarea acestui termen, Curtea nu va mai putea accepta cererea Dumneavoastră
Cai de atac
danamatea
Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ?
S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)