avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie copil

sunt angajata cu jumatate de norma.si cartea de munca este platita la jumatate.daca am 12 luni lucrate pana nasc,beneficiez de indemnizatie crestere copil in valoare de 600ron?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:06, 14 Martie 2010
Da intrucit legea a stabilit ca acesta este pragul minim
Da
1. OUG 148/2005 nu spune ca trebuie sa ai un anume fel de contract individual de munca ci numai venituri profesionale supuse impozitarii, fara a le conditiona.
2. Deci, aveti dreptul la CCC pana la 2 ani si la indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului clau_dia clau_dia sunt angajata din decembrie 2009 la firma la care lucrez si acum,anterior am lucrat iunie-august 2009 la o alta firma dar am intreruperea asta de 4 luni deci e ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu de cresterea copilului doar cu pfa ? lindaoana lindaoana Avand in vedere ca am PFA din ianuarie 2010 (mentionez ca nu am carte de munca sau CIM) si ca imi fac datoria si achit darile la sanatate, daca raman anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Yulya88 Yulya88 As dori sa stiu daca imi pot plati singura contributiile la stat pentru a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului?Nu am si nu am avut carte ... (vezi toată discuția)