Sa va povestesc problema mea; in luna iunie 2006 am facut un accident, neacordand prioritate la cedeaza trecerea. Sangele a venit 1/mie .
In masina cu care am intrat in coliziune se aflau 2 perosane, care nu au suferit nici un fel de vatamare. Conducatorul auto respectiv nu consumase bauturi alcoolice. Acesta a luat 10 mil lei vechi de la asigurarea mea, si inca 6 milioane de la mine, declaranduse multumit (bani cu care a si reparat masina).
Dupa vreo 6 zile de la accident am ajuns la procuratura, unde in baza rezultatelor de la sange, s-a hotarat trimiterea mea in judecata.
Ieri, am primit in final citatia pt judecata.
Intrebarile mele sunt :
- considerand ca nu am antecedente penale, care este pedeapsa care o pot lua ? (maxima, minima)
- poate sa mai imi faca vreo surpriza celalalt conducator auto avand in vedere ca am rezolvat problema masinii dansului si nu a avut niciun fel de ingrijire medicala ?
- cand mai pot sustine un examen pt obtzinerea permisului auto ?
- ce este 'reabilitarea' ?
- acest tip de proces dureaza mai mult de o infatzishare ?
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)