Pentru majorarea capitalului social prin aport in numerat la un S.R.L. am nevoie de:
1. Hotararea AGA privind majorarea capitalului social
2. Dovada efectuarii varsamintelor
3. Act constitutiv actualizat
4. Imputernicire pentru persoana care va efectua formalitatile in fata Reg. Comertului?
Mai am nevoie de alte acte?
Pentru depunerea banilor, asociatii vor merge la banca sau ce pasi trebuiesc urmati?
Asociatii SC............cu sediul in.....................J.............CUI..................
Dl................identificat cu .........................care detine x parti sociale ( y% din capital)
Dl...............identificat cu.........................care detine z parti sociale (w % din capital)
formand impreuna intregul capital social al societatii, intruniti la sediul social din .................... la data de .....................
am hotarat urmatoarele:
1. se majoreaza capitalul social cu................aport numerar. Ca urmare capitalul societatii va fi de ..........................impartit astfel:.................................
Dl ..........va depune ...................
Dl........... va depune......................
2. Dl ............identificat cu ....................se va ocupa de toate formalitatile necesare aducerii la indeplinire...........etc