avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool

in mai 2009 am fost oprit de politia rutiera si testat cu aparatul etilotest la care mi-a iesit o valoare de 0,43 ..am mers la IML unde mi s-au recoltat 2 probe .una a fost 0,60 iar cealalta 0,80 .am si eu 2 intrebari .0,80 intra la penal ? procurorul a cerut recalcularea ,am sa platesc taxa de recalculare ,ma intereseaza cat dureaza solutionarea dupa ce platesc recalcularea .cei de la IML mi-au spus ca recalcularea se face in aceiasi zi in care platesc acea taxa .s-a mai confruntat cineva cu o problema ca a mea? cum a rezolvat ? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 27 Martie 2010
tequila a scris:

in cat timp credeti ca se da o rezolutie dupa ce ia politia rezultatul de la iml .am platit recalcularea la iml .si stiu ca mi-a iesit sub 0,80. cei de la politie mi-au spus ca trebuie sa astept.au trecut deja cateva zile de cand au ridicat rezultatul si nu am primit nici un raspuns de la ei .ajutati-ma cu un sfat va rog .
a fost cineva intr-o situatie similara cu a mea?
stiti care sunt pasii ???? spuneti-mi va rog daca stiti ce urmeaza acum .voi primi amenda ?din cat am citit pe net daca este sub 0.80 se incadreaza la contraventie ,,,asta inseamna 90 zile suspendare plus amenda intre 350 si 700 lei parca .suspendarea se pune de acum incolo sau cum ?
va rog spuneti-mi daca stiti ce mi se va intampla.
In raport de probele administrate,procurorul de caz dispune solutie legala
Pana nu se clarifica valoarea alcoolemiei,nu se pot preciza eventualele sanctiuni
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool la volan alex_tibi alex_tibi Dupa aproximativ 2 luni si jumatate de la depistarea in trafic cu alcoolemie sunt in posesia tuturor probelor , respectiv 0,70 prima 0,55 a doua , recalculare ... (vezi toată discuția)
Permis retinut tequila tequila in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice danut6666 danut6666 In primul rand vrea sa multumesc celor care ami vor raspunde si mie la o intrebare lagat de un eveniment rutier, Am mai vazut cateva persoane pe forum in ... (vezi toată discuția)