avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tentativa in instanta de-a ma forta sa recunosc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tentativa in instanta de-a ma forta sa recunosc paternitatea unui copil

In urma cu trei ani am avut o "relatie "cu o tanara, care ulterior ruperii relatiei cu aceasta a nascut un baiat.Dupa nasterea copilului,la aproximativ doi ani m-a actionat in instanta pentru recunoasetra paternitatii.Convins fiind ca nu sunt tatal copilului nu am fost de acord cu actiunea acesteia, stiind ca ea avusese multe escapade amoroase cu diversi insi(autohtoni si straini) atat inainte cat si dupa relatia cu mine.Am comunicat instantei in scris pozitia mea si admitand supunerea la un test de paternitate pe chieltuiala ei nu m-am prezentat ulterior la proces.Mentionez ca instanta nu a hotarat supunerea mea efectuarii testului de paternitate.Cat va mai dura procesul?A trecut un an deja !!Ce ma sfatuiti sa fac ?Intretimp m-am casatorit si am un baiat de 1,2 luni .Sotia cunoaste toata tarasenia !
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
gepisan, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 14:53, 10 Decembrie 2010
gepisan a scris:

Convins fiind ca nu sunt tatal copilului nu am fost de acord cu actiunea acesteia, stiind ca ea avusese multe escapade amoroase cu diversi insi(autohtoni si straini) atat inainte cat si dupa relatia cu mine.

Daca sunteti convins ca nu sunteti tatal copilului si avand in vedere ca doamna plateste textul, ce va impiedica sa va supuneti testului ADN? In felul acesta se inlatura orice urma de banuiala ca ati fi tatal minorului si scapati de o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn, paternitate Carolina Carolina Se acorda testul adn unui cetatean strain,care vea sa dovedeasca paternitatea fata de un copil care traieste in romania ,are cetatenia belgiana ,,poarta numele ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate / pensie alimentara situatia este urmatoarea> astept un bb. tatal biologic, fostul prieten, nu vrea sa recunoasca copilul. nu stiu cum se procedeaza. la momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui care refuza paternitatea initial cristinabe cristinabe sunt gravida in luna a 3-a, necasatorita cu tatal biologic al copilului. deasemenea, nu avem o relatie de concubinaj, locuind fiecare separat. tatal a refuzat ... (vezi toată discuția)