avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere firma

buna ziua
am o intrebare
nu mai am activitate pe firma si vreau sa o inchid pe durata determinata
se poate?
care sunt costurile pentru a inchide o firma?
ce se intampla cu datoriile la stat
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:07, 14 Martie 2010
Suspendati activitatea societatii comerciale pe o durata de maxim 3 ani consecutiv.
Inregistrativa suspendarea la ORC, anuntati finantele publice ca ati suspendat activitatea.
Impozitul il veti plati pana la data comunicarii incheierii de suspendare a activitatii, pentru restul nu aveti nicio obligatie legala.
puteti suspenda activitatea firmei printr-o hotarare a Adunarii asociatului sau asociatilor pe care sa o inregistrati la O.R.C.
Costa cateva mil. , apox. 3 . Depinde cine va redacteaza hotararea. Putei lua legatura cu avocat.
Pana la data la care se pronunta incheierea judecatorului delegat urmeaza sa va platiti datoriile.
Activitatea societatii se poate suspenda pe o perioada de maximum 3 ani la Registrul Comertului.
Costurile totale sunt de aproximativ 400-500 RON.
Datoriile trebuie platite, suspendarea activitatii nu are nicio influenta asupra acestora.

Alberto Kurtyan
Sfatul meu este sa suspendati activitatea firmei si sa va gasiti un potential client pentru a-i cesiona partile dvs sociale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat bun as dori!!! vetx vetx am o societate comerciala fara activitate de 3 ani de zile,cu bilant zero.contabilul care imi face declaratiile mi-a spus sa merg la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala Daniela Nedelcu Daniela Nedelcu sunt contabil la o societate comerciala cu activitate de comert (bar) ai carei actionari sunt in varsta si doresc sa vanda firma unei terte persoane.va rog sa ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl seller seller Buna ziua !~ Am un SRL care a avut activitate in ultimi 3 ani , declaratiile despuse la zi , si sutem 2 actionari . In acest moment mai avem ceva ... (vezi toată discuția)