caty33 a scris:
Am facut o copie si am dus-o administratorului, am scris data la care vrem sa fie intrunita AG astfel incat sa poata fi afisata in timp util (7 zile inainte), iar domnul administrator a spus ca este nelegal, deoarece trebuie sa cerem avizul comitetului executiv. Intamplarea a facut ca membrii comitetului executiv sa fie alaturi de noi pe acea lista.
Iar domnul administrator a scris pe adresa noastra ca nu este de acord.
La 2 zile dupa ce l-am instiintat, a afisat intrunirea AG in care este trecuta alta ordine de zi.
Dv, asa cum v-ati adresat administratorului, puteati sa va adresati vanzatorului de ziare din coltul strazii.
Administratorul nu are nici o atributiune in ce priveste convocarea adunarii generale.
Administratorul nu aproba, dezaproba si nu convoaca adunarea generala.
Administratorul nu stabileste ordinea de zi a adunarii generale.
Dv, care ati facut tabelul trebuia sau trebuie sa duceti treaba pana la capat. Adica pe tabel, asa cum s-a mai spust trebuie trecut clar ordinea de zi a adunarii generale, data, ora si locul acesteia. Dupa obtinerea semnaturilor a 20% din proprietari, care astfel stiu exact ca se convoaca adunarea la data, ora si ordinea de zi, se afiseaza in casa scarii, se pun in cutiile de posta ale fiecarui proprietar anuntul de convocare a adunarii generale. Si se poate merge in continuare cu tabelul sa semneze si celalti proprietari.
Anuntul are acelasi continut ca si pe tabel: convocarea ad. generale la data, ora, locul si ordinea de zi.
Inca nu e tarziu, continuati ceea ce ati inceput.
Acum, daca proprietarii vor veni la adunarea generala convocata de dv sau - neortodox - convocata de administrator, dv puteti propune la aceasta adunare schimbarea ordinei de zi.