avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... registrul starii civile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

registrul starii civile

Buna!
Tocmai ce am descoperit acest site si sper sa gasesc o rezolvare la problema mea de moment:)
Am incercat sa caut un site al registrului starii civile...dar nu am gasit.Mai exact,vreau sa stiu daca o persoana este casatorita sau nu,asta fara sa merg la primarie sa ma interesez.
Se poate afla asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:14, 15 Martie 2010
In ce calitate vreti sa beficiati de aceasta informatie si la ce va foloseste ea ?
nu, nu se poate afla asa ceva, inca...;) poate in viitor, dar nu acum.
Poate daca apelati la un detectiv particular, cine stie...
Cu detectiv sau fara, aceasta informatie o obtineti doar la oficiul starii civile de la primaria locului unde s-a nascut persoana, ori unde s-a casatorit (sau la Arhivele Nationale, daca persoana in cauza a fost nascuta inainte de 1905).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare familie biologica dlf dlf Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a sti daca cineva e casatorit sau nu nectarya nectarya Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: sotul meu are o sora cu care nu mai vorbeste de mult timp (ea e o persoana mai dificila si a intrerupt orice legatura cu ... (vezi toată discuția)
Accès la o arhiva de stare civila bucuresti DanDaniel DanDaniel Buna, Sunt de ceva timp in cautarea unei persoane care ma poate ajuta sa gasesc o informatie despre un copil care e posibil sa fi fost adoptat in anii 90. ... (vezi toată discuția)