avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT FI DATA AFARA DACA AM ANUNTAT SOCIETATEA CA SUNT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT FI DATA AFARA DACA AM ANUNTAT SOCIETATEA CA SUNT INSARCINATA

Buna ziua, ma numesc Maria am 21 saptamani de sarcin si am o problema la servici.Am anuntat din a12 saptamana in scris ca sunta insarcinata si am atasat si adeverinta medicala, la vreo doua saptamani au inceput sa faca restructurari si mi- sa propus sa raman in medical ca daca nu o sa fiu data afara.Cu data de 1 februararia am ramas in medical, saptamana trerecuta am fost sunata de o colega care mia spus ca postul meu a fost desfintat.Se poate? Ce as putea sa fac in situatia asta? Credeti ca ar trebui sa consult un avocat?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 11:04, 15 Martie 2010
Puteti beneficia de concediu medical boala obisnuita,sau risc maternal si apoi maternitate.In aceasta perioada CIM-ul este suspendat,implicit si perioada de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata,data afara? stelutamonica stelutamonica buna ziua, am urmatoarea intrebare: o femeie insarcinata aduce la cunostinta angajatorului acest lucru,cu adeverinta,etc. Firma face restructurari de personal ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post cu 7 zile inainte de conc prenatal carmencita76 carmencita76 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.am primit decizia de desfiintare post de la firma dar mai am doar 7 zile si pot intra in concediul prenatal, am ... (vezi toată discuția)
Imi poate deface cim-ul in concediul de crestere al copilului? geraldina galdean geraldina galdean Buna ziua. inca nu sunt lamurita daca angajatorul are dreptul sa imi incheie CIM-ul in al doile an de concediu pentru cresterea copilului, avand in vedere ... (vezi toată discuția)