avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adeverinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adeverinta

Buna ziua.
Am nevoie de un model de adeverinta de la Asociatia de Proprietari din care sa reiasa ca sunt membru al Asociatiei si ca nu am nici o restanta.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:30, 15 Martie 2010
La ce va trebuie aceasta adeverinta?
Nu este lprevazut in dispozitiile in vigoare care guverneaza activitatea asociatiei de proprietari adeverinta tip
Solicitati oficial presedintelui de asociatie eliberarea de document care sa contina mentiuni referitoare la calitatea detinuta in cadrul asociatiei si statutul dvs ,in raport de proprietar cu plata la zi ,sau care se inregistreaza cu datorii/restante fata de asociatia de proprietari.
Pentru ce ii platiti pe cei de la asociatie daca nici-o adeverinta nu stiu sa intocmeasca. Am in minte cel putin 10 tipuri de adeverinta pe care le eliberam la cererea proprietarilor. Mai nou au inceput si bancile sa se intereseze daca vre-un client are datorii la as. prop.
Deci:
Se adevereste de noi prin prezenta ca dl/d-na ....... domiciliat/a in..... este mebru al as. prop.... si ca acesta ... are/nu are datorii fata de as. prop. (daca are se specifica debitul).
Functie de unele aspecte putem pune si o propozitie genul:
Ne asumăm responsabilitatea asupra realităţii şi corectitudinii datelor atestate prin prezenta, sub sancţiunile şi consecinţele legale ce decurg din aceasta.

In general proprietarul stie f. bine la ce-i face folosinta un asemenea document, insa din experienta de serviciu (R. Umane), se poate pune:
Se elibereaza prezenta la cererea proprietarului fiindu-i necesara la nevoie...
Urmeaza semnaturile celor in drept...

Nu mai spun ca se inregistreaza in registrul de corespondenta..

Daca doriti pot sa va trimit cateva modele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta catalinpascu catalinpascu am solicitat ascociatiei de locatari de unde locuiesc ( apartamentul este al sotie ,eu nu am mutatie facuta ) fiind trecut in cartea de imobil o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc .... mirusaby mirusaby Buna seara, va rog ajutati-ma urgent... -un apartament de la noi din asociatie s-a vandut de catre un executor judecatoresc la licitatie . Proprietarul nou ... (vezi toată discuția)