avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se calculeaza TAXA de timbru dupa 1 ianuarie 2007?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se calculeaza TAXA de timbru dupa 1 ianuarie 2007?

Am un proces si se timbreaza la valoarea contractului (250.000 euro). Cine stie exact noua modalitate de calcul a taxelor de timbru? Thanks
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 13:24, 13 Ianuarie 2007
si eu am deschis o actiune anul acesta si am timbrat la aceeasi valoare ca anul trecut, nu stiu sa fi aparut modificari.
oricum, daca timbrezi la fel cum s-a timbrat anul trecut poate sa-ti puna in vedere doar sa completezi taxa de timbru, dar nu cred ca e cazul:))
Deocamdata nu am auzit de nici o modificare, dar nu sunt excluse surprizele, poti timbra la nivelul anului 2006 si apoi vezi ce spune onorata instanta:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce valoare se timbreaza o actiune in granituire? iuliana26 iuliana26 Am introdus o actiune in granituire impotriva unui vecin care mi-a acaparat o fasie de teren de 341 mp din proprietatea mea, pe care ii utilizeaza ca si cum ar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Taxa recurs mai multe capete de cerere eugen82 eugen82 Am declarat recurs (vechiul cod procedura) intr-o actiune cu mai multe capete de cerere. Nu am contestat prin motivele de recurs decat solutia din apel cu ... (vezi toată discuția)