avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat- societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat- societati comerciale

daca am fost asociat unic la o societate comerciala care a aintrat in procedura insolventei vreau sa stiu daca mai pot face o alta societate comerciala si ce fel de societate mai pot constitui si ce calitate pot sa mai am la aceasta- administrator macar. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 00:56, 16 Martie 2010
Calitate de asociat la o firma in insolventa nu va blocheaza dreptul de a fi asociat sau chiar administrator in alta societate noua.Doar asupra administratorului se aplica aceasta interdictie .
Puteti fi asociat si administrator la un alt SRL.
Nu exista nicio interdictie, de niciun fel.
Doar asociat unic nu poti fi decit la o singura firma.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ferarugeorgel ferarugeorgel ma poate ajuta cineva? am avut o firma(srl) a intrat in insolventa si as vrea sa imi deschid alta. Se mai poate? si in ce conditii? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator srl ContSters94154 ContSters94154 Ce presupune raspunderea administratorului in plus fata de un simplu asociat??? (suntem 3 asociati intr-un srl si vrem sa stim la ce se expune cel care este ... (vezi toată discuția)