avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

plangere contraventionala

Am contestat un PV de contraventie. Cum procedez daca punctul in care a fost masurata viteza cu radarul, este strict identic cu punctul mentionat intr-un document oficial, in care inceteaza restrictia de viteza.
Ex.:PV: ...a condus autoturismul nr...cu 100 km la ora la km 500+300...
Document oficial: ...datorita periculozitatii pe sectorul de DN cuprins intre km 498+500 si km 500+300 s-a introdus restrictie de viteza ...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:57, 16 Martie 2010
Pai, ori inceta restrictia de viteza ori era restrictie :"...s-a introdus restrictie de viteza" :(?
Oricum, se vor lua in considerare semnele de circulatie din sectorul de drum respectiv si nu documente mai vechi sau mai noi...
Puteti castiga procesul in momentul in care sustinerile dvs.din contestatie pot fi dovedite cu probatorii cu acte ,martori,ori alte probatorii,acceptate de lege.
Simplele afirmatii nedovedite nu ajuta la nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv radar gabrielcostache24 gabrielcostache24 M.a luat radarul cu 84 km/h unde limitarea de viteza era de 50 km/h ( așa mi-a spus polițistul ) dar eu nu am văzut nici un indicator pe sensul meu de mers ... (vezi toată discuția)
Buna seara tuturor . daca pe un dn s-a pus o restrictie de viteza de 50 km si presemnalizata ... RaduMsorin RaduMsorin Daca pe un DN s-a pus o restrictie de viteza de 50 km si presemnalizata cu Indikator de 70 h in urma cu 2 zile si azi ai fost inregistrat cu radarul pe acel ... (vezi toată discuția)
Controverse privind anularea unui proces-verbal pentru depasirea vitezei cezarad cezarad Am o intrebare. Daca pe un sector de drum din interiorul unei localitati (unde legea permite circulatia cu maxim 50 km/h) am fost prinsa circuland cu 101 km/h, ... (vezi toată discuția)