avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa divort

Dupa divort fosta sotie a ramas in apartamentul cumparat in timpul casatoriei impreuna cu cei doi copii ai nostri. Apartamentul a fost cumparat la 3 luni dupa ce ne-am casatorit (acum 10 ani). Eu am contribuit cu 80%, bani obtinuti din vanzarea unui apartament proprietate personala achizitionat inaintea casatoriei, iar ea , cu 20%.Dar aceste cote nu sunt scrise nicaieri. Intrebarea mea este cum se imparte apartamentul la partaj? Are dreptul la 50%? Conteaza ca cei doi copii au ramas in ingrijirea ei ?
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
rickylaura, utilizator
deocamdata sta in apartamentul vostru:innocent:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj novam999 novam999 Sunt divortata de 3 ani, cu 2 copii minori(de9, respectiv 11 ani) in intretinere si nu am facut partajul pina la aceatsa data.Casatoria a durat 10 ani si in ... (vezi toată discuția)
Probleme divort cry_baby cry_baby Salve! As dori un punct de vedere referitor la modalitatea de partajare de catre instanta a bunurilor comune, in cazul unui divort. Bunuri comune: 1 ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj cu probleme costelcostica costelcostica N-am crezut ca voi ajunge aici dar se pare ca viata iti ofera multe, inainte de craciun sotia a hotarat ca nu mai doreste sa convietuiasca cu mine si a ... (vezi toată discuția)