avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu mediu la nastere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu mediu la nastere

Daca unitatea este in negocieri cu contractul colectiv de munca, este obligata sa acorde salariul mediu pe unitate la nasterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:21, 16 Martie 2010
Negocierea CCM nu suspenda obligatia angajatorului.
CCM la nivel de unitate poate contine prevederi mai avantajoase salariatului,ceea ce inseamna ca beneficiati de minim un salariu mediu pe unitate conform CCM unic la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul da un salariu la nasterea copilului? emanuela_ab emanuela_ab buna , sunt o gravida care va naste anul acesta si care lucreaza la un SRL cu contract individual de munca . am aflat intamplator despre acest lucru ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu brut pe unitate sava oana sava oana Azi e prima data cand aud de expresia asta [i]salariu mediu brut pe unitate[/i], asa ca nu am abut timp sa ma documentez prea mult. Vreau sa stiu mai pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate lavi_marcos lavi_marcos am inteles ca se poate face o cerere si ca firma este obligata sa-mi plateasca timp de minim 6 saptamani un cuantum de 15%, diferenta de la 85% din salariu ca ... (vezi toată discuția)