avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita?

buna seara. am un credit pentru nevoi personale contactat acum 4 ani, fara garantii mobiliare sau imobliare. creditul a fost declarat exigibil. este posibil ca banca sa imi puna in vanzare cota mea parte dintr-un apartament pe care il detin ?( am 1/4 din apartament, obtinut prin succesiune acum 15 ani). multumesc
Cel mai recent răspuns: time_out , utilizator 20:58, 16 Martie 2010
multumesc tuturor pentru raspunsuri.
puteti sa vindeti cota dvs din imobil, celui sau celor care au 3/4 si astfel nu va mai fi executat silit acel imobil, iar pt diferenta vor pune poprire pe salariu
acum, mai depinde si de suma pe care o au de recuperat
Cred ca nu va cumpara nimeni cu sarcini.
baloi gica a scris:

Cred ca nu va cumpara nimeni cu sarcini.


ce sarcini?
ce inseamna " cu sarcini", va rog?
iar suma este in jur de 5.500 ron cu tot cu penalizari. poprire pe salar nu au cum sa-mi puna pentru ca sunt plecata din tara de cativa ani. am incercat sa vorbesc cu diveresele societati de recuperare care imi tot trimit scrisori pe adresa din ro ( se tot schimba societatiile ) dar au spus ca e mai dificil sa platesc daca nu sunt in tara si ca e mai bine sa trimit bani si sa-mi plateasca cineva. nu am incredere in asa ceva pentru ca am patit-o. cica prin transfer bancar e mai complicat, asa mi-i s-a spus.alte bunuri nu am in tara.

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata - 4 credite... yoona yoona am 4 credite pe care nu le mai pot achita din motiv ca salariul meu si a sotului a fost injumatatit.nu vreau sa ma eschivez de la plata ,dar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Rate banci neplatite- executare silita ? ContSters253039 ContSters253039 Daca am credit de nevoi personale inainte de casatorie si nu am nimic pe numele meu cum isi poate recupera banii banca:((#-oX-( (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)