avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in cite luni ramii fara casa?
Discuție deschisă în Executare silită

in cite luni ramii fara casa?

Am ajuns in cele zece zile de somatie, de la banca, inainte de declansarea procedurilor de executare (n-am mai putut plati rate si dobinzi de trei luni si am ipoteca pe casa). Poate cineva sa-mi descrie pasii care vor urma, la ce sa ma astept? Cite zile mai am de stat in casa... bancii?
Multumesc!
Notificarea de la banca este pentru restante?sau este notificare de la executorul bancar ca va incepe executarea ?Pentru ca asta ar urma: executorul bancar va va notifica si el si mai apoi va urma executarea propriu-zisa.
daca angajati avocat, exista posibilitatea sa nu ramaneti fara casa sau sa o pierdeti dupa un an cel mai devreme
Multam'. Este de la Banca. Deocamdata. Asta inseamna ca voi mai primi una de la executor, nu? Apoi prima licitatie? In cit timp? Asta vreau sa stiu, care e cea mai sumbra estimare. Cit mai am de stat aici, minim?
Multumesc frumos!
Posibil cateva luni -minim, cativa ani-maxim.:)
in momentul asta pt ce suma va someaza? pt ratele restante si penalitati, sau pt toata suma?

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita fara a fi citata legal mioara2012 mioara2012 Am urmatoarea problema: m-am dus zilele trecute la o banca si am constatat ca am poprire de la un executor judecatoresc pentru un imprumut facut la o alta ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt. bo avalizat matrady matrady buna ziua am nevoie de un pic de ajutor pt. a intelege o situatie aparuta recent. este vorba despre o instiintare de la un executor judecatoresc, prin care ma ... (vezi toată discuția)