avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in cite luni ramii fara casa?
Discuție deschisă în Executare silită

in cite luni ramii fara casa?

Am ajuns in cele zece zile de somatie, de la banca, inainte de declansarea procedurilor de executare (n-am mai putut plati rate si dobinzi de trei luni si am ipoteca pe casa). Poate cineva sa-mi descrie pasii care vor urma, la ce sa ma astept? Cite zile mai am de stat in casa... bancii?
Multumesc!
Pentru rate si penalitati. Imi comunica ca inca mai pot sa achit doar astea, peste 5 zile (cinci au trecut!) n-o sa mai pot achita decit toata suma.
gori macovei a deschis o alta discutie pe marginea acestui subiect si a scris:

"Subiect: Cit de sigur pot fi de transparenta licitatiei casei mele organizata de catre executorul bancii?
La licitatia prin care urmeaza sa-mi pierd imobilul am interesul sa se desfasoare corect, sa nu se subevalueze, sa nu fie o licitatie aranjata... Incerc sa mai primesc si eu niste bani daca se vinde realist sau macar sa scap de povara unor BO avalizate de mine. Executorul poate spune ca a afisat anuntul de licitatie la mine la usa dar l-au furat vecinii... Si eu, in felul asta sa nu pot urmari licitatia? "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita fara a fi citata legal mioara2012 mioara2012 Am urmatoarea problema: m-am dus zilele trecute la o banca si am constatat ca am poprire de la un executor judecatoresc pentru un imprumut facut la o alta ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt. bo avalizat matrady matrady buna ziua am nevoie de un pic de ajutor pt. a intelege o situatie aparuta recent. este vorba despre o instiintare de la un executor judecatoresc, prin care ma ... (vezi toată discuția)