avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transcriere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transcriere masina

Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema Am cumparat o masina de la X..care a cumparato de la Y ..Am facut contact de vinzare cumparare amfacut asigurarea pe mine insa cind am ajuns la finante pt ca y sa puna stampila nu o poate ca are datorii la buget si nu are bani sa plateasca .Ce as putea sa fac avind invedere ca am o luna sa trancriu dosarul fiind inceput si nici X nu are bani sai plateasca datoriile Cum pot transcrie masina
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:42, 16 Martie 2010
platiti dvs datoriile lui x.. vedeti alta solutie?
de asta am apelat la dumneavoastra sa vad daca se poate rezolva altfel daca stiam eu o solutie nu va nmaistresam Va multumesc pt raspuns
Corect din partea vanzatorului, era ca, la data vanzarii autot., sa va inmaneze si certificatul fiscal. Acum, acest certificat nu-l veti putea obtine decat daca veti achita Dvs. datoriile vanzatorului.
Incercati sa discutati cu acesta incheierea unui contract de imprumut cu scopul stingerii datoriilor. Eventual sa scadeti din pretul autot. contravaloarea acestor datorii.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paguba totala auto simimario simimario buna ziua am cumparat o masina cu nr de spania baiatu care a vinduto a avut nevoie de bani si a vinduto am cumparato eu pe data de 22 martie 2014 pe data de ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata dar de inmatriculata de aprope un an cum se poate vinde? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Am gasit o masina la un domn care a cumparato din bucuresti acum 1 an si jumatate dar nu a inmatriculato pe el pentru ca masina era stricata are ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)