avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice As vrea sa stiu daca pot solicita restituirea unui ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

As vrea sa stiu daca pot solicita restituirea unui document original de la o licitatie

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca pot solicita restituirea unui document original de la o licitatie care s-a desfasurat si a fost atribuita altui operator economic.
Cel mai recent răspuns: mari_p_mari , utilizator 18:13, 16 Aprilie 2010
Nu.
Ei sunt obligati sa pastreze dosarele de participare, pt transparenta decizionala.

Mergeti si scoateti alt certificat constatator:)
Depinde despre ce document original este vorba..! ca nu ati precizat..

Nu neaparat stimabile, se vede ca nu aveti experienta decat pentru aumite licitatii!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
BIANCA IRINA, utilizator
BIANCA IRINA a scris:

Depinde despre ce document original este vorba..! ca nu ati precizat..

Ce documente originale pot fi intr-un dosar de participare la licitatie??? Certificat constatator de la ORC, certificat fiscal, scrisoare de garantie bancara si ofertele financiara si oferta tehnica.:tease:

Editare: asa e, am experienta doar in licitatii publice:))
Pe cand dvs. nu aveti nici un fel. Nici macar in participarea la discutii pe un forum. Ati editat mesajul in asa fel incat s-a pierdut logica discutiei.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Nu se inapoiaza documentele...autoritatile contractante sunt obligate prin lege sa pastreze dosarul achizitiei publice 5 ani (dosar care contine ofertele cum au fost prezentate ...documente de calificare, oferta financiara tehnica)...eu pastrez si plicurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa document in oferta tehnica dar luata in calcul in oferta financiara stormcraft stormcraft Buna ziua, Azi am participat ca si ofertant la o primarie X unde s-a tinut o achizitie directa ,,Achizitionare sistem de supraveghere video in comuna X,, ... (vezi toată discuția)
Solicitare documente alin40 alin40 buna ziua, am nevoie de ajutor, am participat la o licitatie publica unde criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, ... (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa dar .....fara sa vezi ofertele celorlalti annic annic Am participat la o licitatie publica deschisa cu plicuri inchise de atribuirea serviciului de transport local, unde comisia de evaluare nu ne-a permis prezenta ... (vezi toată discuția)