avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare intreprindere familiala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare intreprindere familiala

Buna ziua, fratele meu cetatean roman ar dori sa deschida o afacere ( de tip intreprinere familiala) cu imbracaminte (dar nu second hand) adusa din italia. Daca ati putea sa ma ajutati in legatura cu unele nelamuriri:
1. ce acte sunt necesare si cam cat ar costa deschiderea acestei firme,
2. care sunt conditiile de import a acestora, si ce fel de taxe ar fi de platit la aducerea lor in tara.
Va multumesc pentru ajutorul acordat!
Cel mai recent răspuns: my_me , utilizator 12:36, 16 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert second hand cu articole de imbracaminte si articole pentru casa elenavalenzuela elenavalenzuela Sunt interesata sa aflu care sunt conditiile legislative pentru infiintarea unei societati comerciale cu o activitate de comert second hand imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Pfa comert imbracaminte second hand adriana ovanescu adriana ovanescu doresc sa infiintez PFA ( norma fixa de venit) avand ca obiect de activitate Comert cu articole de imbracaminte second hand, insa , am canteva ... (vezi toată discuția)
Srl in italia sau srl in romania? dragostransporting dragostransporting Buna seara, Apelez la ajutorul d-voastra cu urmatoarea problema: Am o societate in Italia, care se ocupa cu importul si vanzarea en detail de echipamente ... (vezi toată discuția)