in decembrie 2008 un subaltern de-al meu se pare ca (fapt nedovedit) a sustras niste materiale de la firma unde lucram.Am fost chemat in 2009 luna aprilie la politie sa dau declaratie si mi s-a adus la cunostinta ca am dosar penal si ca sunt invinuit pentru instigare la furt pentru ca am trimis un utilaj in zona unde erau depuse acele materiale presupuse furate dar cu o alta misiune.Pot sa ma astept la alte surprize pe viitor?
Posibil...angajati-va un avocat care sa studieze dosarul si sa va spuna la modul concret, cum stau lucrurile d.p.d.v. juridic si la ce va puteti astepta, avand in vedere faptul ca in penal "instigatorul si complicele se pedepsesc ca si autorul"...(art.23 C.pen.).Formulati-va in mod corespunzator apararile...intrucat pedeapsa pentru infractiunea de furt este inchisoarea...
Pentru a beneficia de un sfat in cunostinta de cauza,angajati un avocat care sa consulte dosarul la organele de urmarire penala si cu care,de comun acord,sa stabiliti si strategiile de aparare.
Tigari contrabanda
tayson
dintr-un hipermarhet,de fapt din biroul direcrorului,au fost sustrase 200 pachete de figari si un laptop vechi.dar surpriza;tigarile erau netimbrate.valoarea ... (vezi toată discuția)
Furtul
ContSters75393
Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs.
3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)