avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu o contestatie la o firma de telefonie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu o contestatie la o firma de telefonie mobila

buna ziua.am facut si eu o contestatie la o factura emisa de o firma de telefonie in data de15.01.2010 iar in termenii si conditile generale de utilizare,firma trebuia sa-mi trimita un raspuns in 30 zile lucratoare -ceea ce nu sa intamplat.care este urmatorul pas pe care trebuie sa il fac pentru rezolvarea acestei contestatii.cui ar trebui sa ma adresez?carei institutii?as dori un raspuns cit mai urgent deoarece am primit o somatie de la acea firma ca incepind cu data de 25.03.2010 mi-se vor suspenda toate numerele de telefon,cu toate ca aceste numere au fost cumparate de catre mine initial(cartela pre-paid)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 16 Martie 2010
Sesizati oficial OPC-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de telefonie mobila puiuc puiuc IN ANUL 2006 AM INCHEIAT CU FIRMA ORANGE UN CONTRACT DE ABONAMENT PENTRU SERVICII DE TELEFONIE MOBILA.IN LUNA DECEMBRIE 2010 MI-A VENIT O FACTURA CU COST ... (vezi toată discuția)
La cine depun cerere detaliere sume? kristinikanasa kristinikanasa Buna seara, Parte integranta a unei situatii incurcate ce dureaza de mai bine de 1 an, ma confrunt cu urmatoarele: - contract telefonie mobila cesionat catre ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)