avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dubii despre certificatul medico-legal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dubii despre certificatul medico-legal

Buna ziua am avut un accident cu victima si de mai mult de 3 luni astept sa ajunga certificatul medico-legal la politie . Desi in dosar apare cum ca s-ar fi dus victima la IML si si-ar fi facut expertizele necesare , totusi certificatul medico-legal tinde sa devina o enigma pentru mine .
Am tot incercat de nenumarate ori sa aflu de ce nu ajunge la politie acest certificat si de fiecare data mi se invoca acelasi raspuns : asteptati este pe drum trebuie sa ajunga , dureaza ceva (poate o dura ,dar refuz sa cred ca peste 3 luni)
Cu cine pot lua legatura / sau se poate depune vre-o plangere ceva pentru grabirea acestui certificat care tinde sa nu mai ajunga niciodata .
Am citit mai multe posturi pe forum dar , mai la toate certificatul medico legal a ajuns chiar mai repede decat ar ajunge dosarul de la politie - parchet
Tin sa mentionez faptu ca vatamarea (nu exista victima invocand diverse motive pentru a se interna)

Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: pynu , utilizator 16:48, 15 Iunie 2010
ok am inteles si nu se refac noi verificari , adica nu se creeaza un nou certificat medico-legal , sau se reverifica de catre comisie certificatul asta cu 0 zile pe el.
Astept raspunsul dvs
Va multumesc ca mi-ati raspuns la fiecare intrebare pana acum!
Noi actualizari in acest caz:
-Am tot fost la politie victima nu s-a mai dus la inml in ciuda faptului ca tot ea si-a obiectat zilele de ingrijiri medicale (0 fiind reamintesc)
-Politistul care se ocupa cu doarul meu l-a tot sunat de fata cu mine sa se prezinte la poltiie( pentru a claarifica acest dosar) si raspunde fiul victimei , iar acesta ne-a spus 2 saptamani consecutiv ca e plecat departe , politistul i-a cerut un numar de mobil disponibil care sa poata fi contactat
iar fiul victimei i rapunde senin ( e in munti domne nu are semnal la telefon)
-Gaboru a injurat , mi-a zis ca il citeaza , dar de 1 luna nu s-a intamplat absolut nimic
Iar termen limita pentru asa ceva nu exista , practic sunt tinut pe loc inutil
Vre-o sugestie , stie cineva cum pot proceda in cazul acesta?
Nu exista un termen limita pentru solutionarea situatiei in care va aflati,politistul va reveni probabil cu noi demersuri pentru a contacta persoana in cauza.
Deocamdata,situatia fiind "stationara" nu aveti de ce sa va faceti probleme.
nu , absolut deloc , decat ca nu imi pot vedea permisul nici peste 4 ani pana se misca politia romana
Chiar daca va este in defavoare,din cauza factorului"timp",procedura intreprinsa de politist este perfect legala.
El vrea "sa se asigure" de dezinteresul partii vatamate in aceasta faza a cercetarii penale.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa francesca_25 francesca_25 buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in luna aprilie a.c. am tamponat un alt autovehicul iar raportul politiei m-a scos pe ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere dapetria dapetria Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul unui accident rutier minor, dar soldat cu victima care a necesitat investigatii medicale (radiografii) si mica ... (vezi toată discuția)