avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajatorul nu a achitat contributia pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajatorul nu a achitat contributia pentru somaj

sotul meu a fost angajat la o firma pe o perioada de 12 luni si 2 saptamini .Dupa aceasta perioada sa desfiintat postul sau si i sau intocmit actele pt somaj.Cind a fost la somaj sa bage dosarul nu avea stagiile de cotizare asa ca doamna de la somaj i lea scos sa le verifice si surpriza nu a fost pontat in fiecare luna cit a lucrat si adunate toate orele pontate de firma dau 11 luni si 12 zile si nu poate beneficia de somaj.Ni sa spus de la somaj ca daca siar baga cartea la o firma 30 de zile ar putea beneficia de somaj si as mai vrea sa stiu daca putem face ceva impotriva firmei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:21, 17 Martie 2010
Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj, cele 12 luni de stagiu de cotizare, din ultimele 24 de luni, nu trebuie safie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj ztudoran ztudoran Lucrez la o firma care se afla in procedura de reorganizare si care are restante mari la plata asigurarilor sociale . Doresc sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Somaj Adriana45 Adriana45 Buna dimineata am lucrat in perioada februarie 2009-octombrie 2010 la o firma particulara, care incepand din ianuarie 2010 nu a mai platit contributia pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj otto2007 otto2007 buna seara, firma la care lucrez isi restrange activitatea si desfiinteaza punctul de lucru unde lucrez. as dori sa intru in somaj daca patronul nu mai are ... (vezi toată discuția)