cum poate fi impartit un teren intravilan de 26 ml pe 5 frati ?.Dar unul are acsa de 45 de ani pe acest teren avand rol fiscal .precizand mai exista alti 36.000mp in extravilan.
Hahaha! Scuzati-ma ca rad , dar in toata lumea exista un sistem universal de calculare si exprimare a suprafetelor!Si , in cazul in care nu stiati , va spun eu: suprafata se calculeaza si exprima in metri patrati , nu in metri liniari! In metri liniari se exprima perimetrul sau lungimea! Matematica de clasa I , mon cher!B-)
Iar antevorbitorii mei au avut perfecta dreptate! Eu cred ca suprafata terenului este una si deschiderea lui de 26 ml este cu totul altceva! Iar impartirea se va face tinand cont de cota parte a fiecarui mostenitor!B-)
Terenul are 26 ml la strada si o lungime .... insumand 4000mp,dar terenul este in forma de trapez chiar neregulat.tatal meu are casa pe el.Celelalte , terenuri se gasesc in extravilan la camp.Locul descris se gaseste la 40 de km de bucuresti langa autostrada Pitesti.si se gaseste in cat.3 clasificata de notari.
Imparteala topo
leusan
Cum s-ar proceda in cazul unui partaj succesoral:
Intre 2 mostenitori ,iar terenul total este de forma unu dreptunghi( latime =10 m/lungime 40 m),casa este ... (vezi toată discuția)