avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenintarea angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenintarea angajatilor

pot primi niste sfaturi legate de amenintarile unei patroane unei angajate pentu rezultatul negativ al unui inventar?

Cel mai recent răspuns: adrian112 , utilizator 22:42, 16 Martie 2010
Deci ,patroana a adresat amenintari angajatei, pentru rezultatele negative intr-un inventar?
Si in ce au constat amenintarile ?
ceva de genul ''( o sa-ti fac probleme la cartea de munca, o sa-ti fac plangere la pol, o sa-i fac probleme sotului la serviciu, nu o sa-ti semnez demisia, hoato, mi-ai furat banii + injurii), dar de fapt produsele nu se marcheaza pe casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - patronul imputa paguba angajatului cris2d2 cris2d2 Sper ca am ales categoria potrivita pentru a va expune urmatoarea situatie: o prietena de-a mea lucreaza ca vanzatoare intr-un mic magazin de cartier (SRL), ... (vezi toată discuția)
Demisie in conditii legale myyxalanx myyxalanx Am si eu o intrebare: in ce conditii legale patroanul unde lucrez imi poate refuza o cerere de demisie? Ce pot face in cazul in care refuza sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Conflict cu angajatorul - demisie Albert17 Albert17 Buna seara tuturor! Sunt angajat in functia de CASIER intr-o statia de benzina din data de 12 01 2009, desi lucrez din 15. 12.2008, iar problemele mele au ... (vezi toată discuția)