avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere paternitate

Va salut. Am o mica problema la care nu gasesc rezolvare. Locuiesc inpreuna cu concubina mea de 8 ani. Din x motive neam separat. Avem inpreuna un copil in varsta de 7 ani. Problema este ca nu este pe numele meu si nici in certificat nu apar ca tata. Nu eram n tara la momentul nasterii, acum ca nu mai suntem inpreuna ce drept de decizie am in privinta copilului? Sau ce pot face in istanta ca sa am dreptul de a decide anumite lucruri din viata copilului care locuieste cu mama mea. Am de gand sa deschid proces pt a trece copilul pe numele meu dar nu stiu de unde sa incep... Mentionez ca mama nu are nimic inpotriva de a schimba numele copilului care acum este pe numele ei cu al meu. Ce ar trebui sa fac sau de unde sa incep?? Si as fi interesat si de un cost informativ al acestor probleme... Mutumirii anticipate
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
ContSters20980, utilizator
mama fetitei mele nu a fost niciodata casatorita.in certificat apare doar mama si la tata o linie..va multumesc pentru sfat si ma duc chiar in aceasta saptamana la primarie sa dau declaratie..multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului carmesita carmesita Buna seara, ma numesc carmen si am o curiozitate. Se poate recunoaste un copil fata prezenta si consimtamantul tatalui de recunoastere? (vezi toată discuția)
Dobandirea paternitatii- fara proces pepy24 pepy24 buna seara, am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului si modificarea certificatului de nastere ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua Am un copil in varsta de 3 anisori, sanatos si voinic. Cand l-am nascut nu a fost recunoscut de tata, pe certificatul de nastere fiind trecuta ... (vezi toată discuția)