Buna! Am facut schimb cu o masina in 2005,care a trecut prin mai multe maini si nu mai stiu unde e acum. Problema e ca am dat si cartea de identitate si pe deasupra am pierdut si contractul de mana ce l-am facut atunci, iar acum nu mai am datele persoanei. Un prieten mi-a spus ca se poate da in judecata persoana(care?) si cu hotarare de la tribunal se poate sterge de la impozit(ceea ce si vreau ). Daca ma poate ajuta cineva in cunostinta de cauza cu niste sfaturi mi-ar prinde tare bine.
:))Stimate Razvan! Un prieten de al meu a vandut masina cu un contract de mana, cumparatorul a vandut-o si acum nuse stie unde este masina. A depus plangere la politie de unde a primit un raspuns prin care ii comunica faptul ca si al doilea cumparator a vandut masina unei persoane neidentificate. Cu documentele amintite si cu doi martori a actionat in instanta pentru obtinerea unui act pe baya careia se poate solicita radierea si implicit problema impzitului. Acuma sa fiti atent. Judecatoria a anulat contractul de vanzare-cumparare nefiind trecuta in contract suma cu care s-a vandut masina, stabilind totodata si faptul ca nu s-a facut transfer de proprietate, deci primul vanzator este in continuare proprietar ! Pai- daca dvs. nu aveti nici-un act legal, la ce puteti astepta? Cautati doi martori (acestia ar putea sa-si aduca aminte chiar si cumparatorului) dupa care sa va adresati instantei competente, fara sa mai spuneti ceva despre contract. Bafta!
adresaţi o reclamaţie poliţiei rutiere, prin care anunţaţi ca a-ţi vândut auto. Aceştia ar trebui să vă găsească actualul folositor bunului şi să reţină certificatul de înmatriculare. Pb dvs. este o pb de cod rutier.
Urgent auto
Gr3uceanu
Am cumpărat o mașină și am făcut cvc cu proprietarul... Am vândut mașina varului meu doar cu o hârtie scrisa de mana și 2 martori... Ce valabilitate ... (vezi toată discuția)