avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartirea cheltuielilor apartamentului intre soti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartirea cheltuielilor apartamentului intre soti separati

Buna ziua, Am o intrebare catre cine ma poate ajuta. Parintii mei dupa 40 de ani de casatorie au descoperit ca nu se mai inteleg si nu mai pot sa stea casatoriti. de aproape un an si sase luni domnul (adica tata) a ajuns sa creada ca doamna (adica mama) este e femeie rea care umbla aiurea si dumnealui a avut o viata grea. Bineinteles minciuni , dar fiecare e liber sa creada ce vrea. Problema ca domnul s-a separat cu mancarea si tot ce tine de igiena, dar cheltuielile apartamentului le plateste doar mama. apa ,canal,caldura, impozit, cablu, telefon curentul electric, adica toate cheltuielile. El nu vrea sa plateasca nimic. Va rog sa-mi spuneti cum poate fi obligat si domnul sa plateasca partea lui de cheltuieli. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 11:19, 17 Martie 2010
Actiune in justitie! Obligatia de a face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli gringo60 gringo60 Buna ziua. Mama mea a avut un nepot care a decedat. Garsoniera lui a revenit mamei si unei matusi a nepotului decedat. In garsoniera nu mai locuieste nimeni, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am ai eu o intrebare , am un amic casatorit , a avut ... NicoRalu NicoRalu Buna ziua , am si eu o intrebare , am un amic casatorit , a avut o relatie cu alta persoana din care sa nascut un copil , la nastere la luat pe numele lui (in ... (vezi toată discuția)
Intretinerea apartamentului pentru o persoana care nu stà in romania veveriza veveriza Bunà ziua, eu am cumpàrat un apartament in anul 1997 in Bucuresti lingà hotel Meriot si nu este locuit de nimeni. L-am cumpàrat cu ... (vezi toată discuția)