avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Buna ziua. Daca a fost facuta succesiune dupa parinti ( suntem 6 frati din care unul a decedat) si nu a fost prinsa o proprietate se poate face intabularea pentru celelalte? Cum se procedeaza pentru ca eu sa dau partea mea dintr-un imobil unui frate? Daca el locuieste la Bucuresti si proprietatile sunt la Sibiu, unde trebuie sa faca el intabularea ? Poate si prin imputernicit? Pentru partea care nu a fost cuprinsa in masa succesorala cum se procedeaza ? Se face revizuire sau se deschide din nou succesiune? Daca prima a fost deschisa de Cumnata mea, (sotia fratelui care a murit) putem cere noi acum revizuire pentru partea care nu a fost cuprinsa sau ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 14:02, 17 Martie 2010
trebuiau aduse la masa succesorala toate bunurile,se face un supliment de certificat de m.,etc,se poate intabula apoi si printr-o pers imputernicita.consultati un avocat si prez exact situatia si va v-a ajuta.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment mostenire cont bancar pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata, LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR . Am dezbatut o succesiune in care nu au fost trecute conturile bancare ale decedatului . sotia ... (vezi toată discuția)
Cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ? clienta noua clienta noua Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)