avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea indemnizatiei de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea indemnizatiei de crestere a copilului

Buna ziua! Ma numesc Georgeta si am o intrebare in legatura cu situatia unei prietene.Acum este insarcinata in aprox 6 sapt.Pana anul trecut in iulie a fost angajata la o firma cu carte de munca,apoi a fost obligata sa-si dea demisia fara a beneficia de ajutor de somaj.In decembri 2009 s-a angajat la o alta firma,dar cu contract de munca pe perioada determinata (3 luni).Acum in martie a semnat un nou contract,dar tot pe perioada determinata.Poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:05, 17 Martie 2010
Conditia este ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fi realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, chiar daca sunt din mai multe locuri de munca sau alte activitati profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresrerea copiluli vali_085 vali_085 Buna ziua! Sunt angajata din 29.03.2010 la o firma care nu si-a platit impozitele si taxele. Intre timp a fost suspendat acordul de functionare timp de 4 ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Copil edusa edusa as avea si eu o intrebare , daca pana la 1 martie am lucrat neintrerupt timp de 5 ani , dupa care am intrat in somaj, sunt insarcinata pot beneficia de ... (vezi toată discuția)