avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... e adevarat??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

e adevarat??

am citit in codul muncii ca pentru neplata salariului, angajatorul este pasibil pe langa salariul aferent si de daunele morale ale angajatului.Eu mi-am dat demisia pe 22 dec si pana acum nu am primit nici un ban.as putea cere despagubiri??as putea sa o dau in judecata? cum se procedeaza?pot sa-i trimit o notificare sa o sperii?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:49, 16 Ianuarie 2007
art. 161 pct. 4 stipuleaza daune interese, daune ce trebuiesc demonstrate:O
solutia este notificare urmata de actiune in instanta la Tribunal pe dreptul muncii, fara taxe de timbru;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca - lichidare drepturi banesti liviuvalentin liviuvalentin Buna ziua, Am demisionat in data de 30 octombrie 2009 cu acordul partilor pentru neplata salariilor restante facand aceasta precizare si in ... (vezi toată discuția)
Neplata salar mariaxxx mariaxxx Buna ziua! Am lucrat la o firma si nu mi-am primit banii pe ultima luna lucrata, banii care conform CIM trebuia sa ii incasez in data de 15 pt luna anterioara. ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata mireloi mireloi Lucrez in turism, la o societate de 1 an zile, in timpul acesta nu am beneficiat de concediu de odihna, am lucrat ore suplimentare,nu mi`a fost respectat ... (vezi toată discuția)