avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Accept pentru cablarea blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Accept pentru cablarea blocului

Rog pe cei care sau m-ai lovit de problema acceptului unui preşedinte de bloc,de ce trebuie să ţină cont pentru a da accept (de a fi de acord) cu lucrări de modernizare (aşa scrie în tipizat) pentru cablarea unui bloc cu fibră optică pentru o firmă de cablu în spetă >>>>>> .Mă intereseaza dacă trebuie acceptul proprietarilor(cât la %) ,dacă trebuie o hotărâre a comitetului executive ori a adunării generale şi de care legislaţie trebuie să ţin cont.
Vă mulţumesc !
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
sacalul09, utilizator
Exista si varianta 2
Sunt multe asociatii in care operatorul national de telefonie si operatori privati solicita acordarea de spatii pozare casete repartitoare,avansand contracte de inchiriere.
Dupa acceptul asociatiei de proprietari,operatorii isi pozeaza instalatia si casetele in partile comune ,dar omit a mai achita si c/v spatiu inchiriat
parerea mea este ca, pentru modernizarea retelei DEJA EXISTENTE si daca nu este schimbata pozitia initiala a cablarii, nu este necesar acceptul asociatiei intrucit asociatia si-a dat acordul pentru instalarea initiala. daca se schimba pozitia initiala a cablarii, este necesar atit acordul asociatiei cit si al ISC (pentru situatiaa in care sint necesare alte strapungeri ale planseelor)
in fond, beneficiari sint proprietarii utilizatori ai retelei de cablu fara a plati nimic, modernizarea ducind la receptionarea in conditii mult superioare a semnalului TV si internet.
as vrea si eu sa vad asociatia de proprietari care cere firmelor de termoficare sa se intocmeasca un nou contract cu acestea prin care sa ceara bani, in situatia in care, prin absurd, ar decide modernizarea retelei de incalzire si de apa calda cu materiale performante (cupru, polipropilena, etc) fara implicarea materiala a asociatiei :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de cablutv ContSters122354 ContSters122354 firmele de cablu tv, de internet sau de alta natura care utilizeaza proprietatea comuna dintr-un bloc trebuie sa incheie un contract si sa plateasca chirie ... (vezi toată discuția)
Internet la bloc v.coman v.coman 1.administratorul blocului poate impiedica o firma de internet sa traga firele aferente retelui in interiorul sau in exteriorul blocului ? (singura firma ... (vezi toată discuția)
Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. ... gepop gepop Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. E normal sa solicite plata pt *materiale consumate la instalarea locatiei* , iar operatorul sa ... (vezi toată discuția)