Legat de succesiune....bunica mea a decedat acum 3 ani, insa nu s-a facut nicio succesiune deoarece nimeni nu vroia sa instraineze vreun bun, iar bunicul inca traia. De curand, a decedat si bunicul... Acum este necesar sa se faca succesiunea. Este vorba de 2 mostenitorii ( copii lor): ce modalitati de impartire a bunurilor exista? Copii nu vor sa instraineze bunurile si nici sa le imparta in vreun fel. Se poate sa ramana ambii copii, proprietari ai bunurilor mostenite de la parintii, fara a putea insa vinde unul, fara acordul celuilalt? precizez ca este vorba atat de bunuri mobile cat si imobile...va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Bineinteles.
Daca sunt doi copii, se va imparti toata masa succesorala in jumatate, in cote indivize.
Daca vor dori sa ramana in indiviziune, foarte bine, asa nu vor putea vinde decat cu acordul amandurora.
Mostenire
dulse
buna ziua!am o problema la care sper ca voi gasi un raspuns cert aici.poate bunica mea sa.i faca act pe teren si casa matusii mele,daca bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Oflor
O familie formată din parinti si doi minori decedeaza unul din părinți, parintele rămas poate vinde bunurile dobândite împreună casă ... (vezi toată discuția)