avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

in urma cu un an am fost audiat de procuratura cu titlul de suspect, dar nu au fost dovezi si am fost achitat.Acum o saptamana am fost citat intr-un proces penal ca si inculpat parte civila, proces intentat de banca, este posibil sa fiu cercetat pentru delapidare, daca nu am avut nici o tangenta cu banca respectiva?

Pe respectiva citatie scrie inculpat fond parte civila
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
avyinlove, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:14, 18 Martie 2010
Daca a-ti fost citat,aveti posibilitatea sa va informati la instanta responsabila in solutionare
din punct de vedere juridic parte civila si inculpat sint doua notiuni total diferite. fiti mai explicit!
Nu aveti cum sa aveti in acelasi timp cele doua calitati despre care faceti vorbire.Sunteti ori inculpat,ori parte civila.
Necunoscand actele si lucrarile dosarului ,nimeni nu va poate raspunde la intrebare.
Trebuieste sa mergeti la arhiva respectivei instante si sa vedeti ce calitate aveti si daca sunteti inculpat,angajati un avocat ,care sa va sustina cauza in mod profesionist si sa obtina o sanctiune minima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie - plangere pentru furt vali19 vali19 Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice ... (vezi toată discuția)
Faptuitorul. Tarzan2012 Tarzan2012 - Care sunt drepturile faptuitorului? - Cu ce poate fi asemanat faptuitorul? Cu suspectul, inculpatul sau cu ce poate fi asemanat faptuitorul? (vezi toată discuția)
Cand un suspect ajunge sa devina incupat? ca tocmai am fost audiata ... andreeabrd28 andreeabrd28 Cand un suspect ajunge sa devina incupat? Ca tocmai am fost audiata si mi-a zis ca agresorul e inca suspect. M-am constituit parte civila pentru daune morale, ... (vezi toată discuția)