avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... necesar raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

necesar raspuns urgent

Poate fi atacata in apel o expertiza tehnica? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Talida Covaci , utilizator 23:11, 17 Martie 2010
da cred ca puteti solicita contraexpertiza parte ..
Multumesc.
Apelantul poate solicita efectuarea unei noi expertize insa sansele admisibilitatii/administrarii unei astfel de probe, in conditiile in care la judecarea cauzei in fata instantei de fond nu s-au formulat obiectiuni la raportul de expertiza, sunt minime.
Introduceti obiectiuni la expertiza si solicitati efectuarea de supliment, sau expertiza noua.
Solicitati expert parte
Scuze. Greseala mea, generata de graba. Una dintre parti a formulat obiectii, dar au fost respinse de catre instanta de fond.

Inca o data multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza in apel irina_270127 irina_270127 In fata instantei de fond s-a administrat proba cu expertiza juridica de specialitate, la care partea potrivnica mie nu a facut obiectiuni. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza tehnica auto gstoian gstoian Buna seara! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O expertiza tehnica auto se mai poate ataca in instanta sau ramane definiotiva? Se mai ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la expertiza leona777 leona777 Buna ziua, a solicitat in instanta efectuarea unei expertize ptr stabilirea valorii unor imbunatatiri la un imobil, si nu sunt multumita, dar nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)