avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ce se intampla daca administratorului unei firme nu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ce se intampla daca administratorului unei firme nu depune actele la lichidator?

in speta, sunt creditoare la o firma care este in insolventa, mam inschis la masa credala, administratorul ma inscris in tabelul privind creditori firmei, mi-au fost acceptate creantele si penalizarile deoarele eu aveam si o hotarare judecatoreasca, dar nu am putut sa il execut silit din cauza ca sa deschis procedura de insolventa. adiministratorul nu a depus nici un act contabil , nici un bilant lichidatorului, si lichidatorul imi spune ca tot il asteapta de 3 luni cu actele . ce se poate face in situatia asta? daca administratorul nu depune nici un act pana se inchide procedura. lichidatorul nu da semne ca s-ar ocupa de caz, el imi spune mereu ca asteapta sa vina adimnistratorul cu actele.... va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva contra administratorului, deoarele el nu a pus la dispozitia lichidatorului nici un act (cu rea vointa).v-as fi recunoscatoare daca mi-ati indica si articolul din lege, si daca exista vreo raspundere pt. administratorul firmei.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 16:18, 20 Martie 2010
si daca as reusi sa schimb lichidatorul, cine ii va plati onorariul celui de al-doilea?
Nu este un model tip de cerere.Se scrie conform tururor cererilor in justitie,cu particularitatile Legii 85/2006.
Daca se aproba schimbarea primului lichidator ,va fi numit prin tragere la sorti un alt lichidator care trebuie sa fie accepat si de restul creditorilor.Acesta va fi renumerat ca si primul,din averea debitorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment carmen beladona carmen beladona Aş avea si eu o intrebare. Spuneti-mi daca o firma x are datorii in mai multe parti si la finante si la banci si la alte firme de exemplu. Sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Faliment penielierihon penielierihon Buna ziua.Ce raspundere are un asociat unic in caz de faliment si pana la ce suma ? Multumesc (vezi toată discuția)
Societate cu probleme lilicrin lilicrin O firma care pelucreaza, distribuie si comercializeaza mezeluri a vandut cu factura si chitanta produse din carne in luna 07 2009 inclusiv insa firma se afla ... (vezi toată discuția)