In urma discutiei cu o cunostinta care a urmat cursuri de inspector resurse umane, mi-a spus ca exista o reglementare conform careia indemnizatia de crestere copil se acorda pana la implinirea a 2 ani de la incetarea contractului de munca. Toate articolele pe care le-am citit pe Internet specificau 2 ani de la nasterea copilului.
Care e corect?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
In perioada in care ati fost in concediu crestere copil contractul individual de munca al dumneavoastra a fost suspendat , nu incetat . Trebuie sa faceti o cerere catre angajator de reluare a activitatii incepand cu a doua zi de cand copilul a implinit 2 ani.
Da, cunosc asta, stiu si ce trebuie facut la reluarea lucrului.... Eu vreau sa-mi explice cineva daca informatia pe care am transmis-o este corecta si care este legea care reglementeaza asa ceva. Cineva care lucreaza cui legile sau care a intampinat aceasta situatie.
Suspendarea contractului individual de munca in cazul concediului crestere copil este reglementata de Codul Muncii, art 51(1) litera a.
Art. 51. – (1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa salariatului, in urmatoarele situatii:
a) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 ani;
Iata ce spune OUG 148/2005:
Art. 11. - Plata drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă încetează cu ziua următoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
b) a avut loc decesul copilului.