avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces intentat de vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces intentat de vecini

Buna ziua!Am o mare problema cu vecinii. Nu am distanta necesara pentru montarea unei ferestre, geamul este mat nu se vede prin el si cu toate astea nu e de acord cu el.Nici nu ma lasa sa fac un gard inalt ca sa nu se vada.Mentionez ca sunt nevoita sa fac fereastra pentru ca nu am lumina in camera. Ce ma sfatuiti sa fac?Daca ma da in judecata la ce amenda trebuie sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 20:37, 19 Martie 2010
Daca veti fi data in judecata nu veti plati amenda insa exista posibilitatea ca parte adversa, sa obtina in instanta acordul de a va astupa respectiva fereastra.
Exista si modalitati prin care sa realizati aceasta " fereastra" intr-un asa mod incat sa rezulte clar ca intentia Dvs a fost de a obtine lumina in imobilul pe care il aveti in proprietate si nicidecum de a deschide fereastra de vedere catre proprietatea invecinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! situația este urmatoarea:casa bunicilor a fost construita ... Bumi Bumi Bună ziua! Situația este urmatoarea:casa bunicilor a fost construita având o fereastra pe partea cu vecinii din spate(una f mica, de altfel),distanta dintre ... (vezi toată discuția)
Disputa intre vecini... ghita_r ghita_r Am cumparat o casa care are un geam ce da spre curtea vecinului meu si as dori sa stiu daca legal ma poate obliga sa-l desfintez...sau care sunt prevederile ... (vezi toată discuția)
Limita distanta geam rabatat baie oriceon oriceon Buna seara, conform prevederilor codului civil, știu ca distanta fata de vecin, pentru fereastra este de 2 m. Însă, în situația în care este vorba ... (vezi toată discuția)