avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Buna ziua!
Pot fi executata de catre banca daca nu am platit 2 rate(intarzierea este de 80 de zile),desi eu nu mai lucrez si am transmis reprezentantilor bancii acest lucru?
Ideea e ca eu nu am niciun venit si nici vreo propietate pe numele meu si nici nu sunt casatorita.Ce se poate intampla?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:45, 18 Martie 2010
Banca prin recuperator ,poate demara procedura de executare
Aspectele mentionate referitoare la lipsa locului de munca ,inexistenta veniturilor sunt nerelevante in raport de interesul creditorului ,de recuperare credit acordat
In scopul recuperarii creditului,banca prin recuperator va demara procedura executarii,recuperatorul va emite documente de instintare ,somatie si in final titlu executoriu
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Bineinteles ca va poate executa silit.
Garantati cu veniturile/bunurile prezente si viitoare.
Daca in prezent nu aveti nici venituri nici bunuri banca va astepta pana cand veti dobandi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dandutu dandutu Buna ziua, cu respect va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am contractat un credit (de nevoi personale) in urma cu 3 sau 4 ani si din decembrie 2011 nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credite? Anghel Liviu Anghel Liviu Am doua credite pe nevoi personale la doua banci de 20 de mii de euro pe 10 ani.Am platit timp de trei ani jumate,dar acum nu mai pot plati ptr ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)