avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general schimbare sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

schimbare sediu social

as dori sa stiu ce implica schimbarea sediului social dpdv legal, respectiv acte necesare, eventuale controale din partea autoritatilor, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:54, 18 Martie 2010
acte necesare :
hotarare AGA, act constitutiv reactualizat, copii de pe actele de proprietate al spatiului unde veti desfasura activitatea , contr. d einchiriere/comodat, certificat de inregistrare + anexa , daca aveti vecini va tb acordul acestora /al asociatiei de locatari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct lucru claudiaP claudiaP Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce documente sunt nevoie pt deschiderea unui punct de lucru. (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de inregistrare in cazul mutarii sediului oltianu oltianu Buna ziua! Poate sa-mi spuna cineva care sunt actele necesare schimbarii certificatului de inregistrare in cazul mutarii sediului in acelasi sector ? Care ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alt judet Maria Iorgus Maria Iorgus ce acte imi trebuie pt schimbare sediu in alt judet ,unde se depun? multumesc (vezi toată discuția)