avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauze in contract pentru casiere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauze in contract pentru casiere

Buna ziua,

As dori sa stiu ce clauze ar trebui sa existe intr-un contract de munca pe care se trece ca si functie postul de casier - pentru unul din hypermarket-urile din Bucuresti. (ex : furturi, indisciplina, etc.)

Multumesc anticipat,

Cristina Vasilev
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 00:16, 22 Martie 2010
in fisa postului cred ca ar trebui trecute aceste clauze.....specific...si general in regulamentul de ordine interiaora:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contractuale - contract de munca forucocolina forucocolina Buna seara, Ce clauze se introduc intr-un contract de munca pentru casiere? In cazul unor furturi, indisciplina, etc? Sau in orice alta situatie ... (vezi toată discuția)
Proceduri de lucru in contabilitate iuli-ana iuli-ana am o mare rugaminte, am nevoie de proceduri de lucru pentru contabil, gestionar, casier, daca ma poate ajuta cineva mi-a usura mult munca, sunt incepatoare si ... (vezi toată discuția)
Fisa postului R3b0rn R3b0rn Lucrez intr-o intreprindere ce detine aproximativ 1700-1800 de angajati si fac parte din Consiliul reprezentantilor salariatilor. As dori sa stiu daca fisa ... (vezi toată discuția)