avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauze contractuale - contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauze contractuale - contract de munca

Buna seara,
Ce clauze se introduc intr-un contract de munca pentru casiere?
In cazul unor furturi, indisciplina, etc?
Sau in orice alta situatie similara?

Va multumesc anticipat.
Astept sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 19 Martie 2010
furtul nu se poate opri nici macar cu clauze contractuale...:confused: in situatia indisciplinei, in caz de, puteti sa-i desfaceti contractul de munca si in acest caz nu mai aveti nevoie de nici un fel de clauze speciale. Puteti eventual sa-i cereti o suma de bani garantie si daca suma e considerabila, nu-i mai arde de
"indisciplina" sau altele de gen... :thumbup:
forucocolina a scris:

Buna seara,
Ce clauze se introduc intr-un contract de munca pentru casiere?
In cazul unor furturi, indisciplina, etc?
Sau in orice alta situatie similara?

Va multumesc anticipat.
Astept sa imi raspundeti.

Puteti prevedea in R.I. cauzele care constituie abateri disciplinare ce pot fi sanctionate potrivit legii, inclusiv cu desfacerea disciplinara a c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Desfintare post Ramona24 Ramona24 Pot sa desfintez un post al unui angajat care a fost sanctionat disciplinar pentru absente nemotivate?contravine normelor legale in vigoare? (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca - dupa condamnare cu suspendare executarii pedepsei zxz19 zxz19 BUNA SEARA va rog sa-mi spuneti daca un angajat (munca necalificata)a fost condmnat pt furt cu suspendarea executarii pedepsei - cum ii pot desface ... (vezi toată discuția)