avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contrctului de munca din motiv disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contrctului de munca din motiv disciplinar

am si eu o intrebare.
seful meu a vazut pe e-jobs cv-ul meu actualizat de curand si m-a anuntat ca de azi pot sa-mi caut linistita de lucru - ca ma da afara. cand l-am intrebat pe ce motiv mi-a spus ori imi dau demisia ori imi desface contractul din motiv disciplinar. motiv care idee nu am ce ar putea aduce.(a spus ca vine zilele astea cu lista de motive disciplinare).
nu am incalcat nici un regulament intern (nici nu exista), nici fisa postului nu exista, am facut tot ce mi s-a spus, nu vad pe ce motiv ma da afara sau ma obliga sa-mi dau demisia (sa nu iau somaj). ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 22:34, 18 Martie 2010
Pentru moment nu aveti ce face ...asteptati sa vedeti ce decizie va lua si apoi in functie de hotararea luata actionati in consecinta.
Procedura de concediere disciplinara este destul de anevoioasa, e imposibil sa parcurga toti pasii ca la carte ca sa nu fie anulata in justitie decizia de concediere.
Ramaneti pe pozitii, incercati sa nu faceti pasi gresiti, angajatorul oricum considera ca nu mai sunteti motivata la acest loc de munca si doreste sa va elimine de buna voie prin demisia dvs ceea ce implica ca nu beneficiati de nici o masura de protectie sociala pana veti gasi alt job.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vor sa ma dea afara, ce sa fac? miri88 miri88 Buna seara. Lucrez ca sofer distribuitor la un depozit de medicamente. Acum 2 zile am primit o veste de la seful meu direct : ma da afara. Am fost invitat sa ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva dispozitiei de desfacere a contractului de munca disciplinar cristina/BZ cristina/BZ Buna ziua. Am lucrat la un post local si pe 30 iulie i-am prezentat domnului director demisia pe care a acceptat-o verbal si si-a dat si acordul ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre demisie x3mzone x3mzone Buna, De o luna sunt amentintat si presat zilnic ca voi fi dat afara pe motive disciplinare. Daca imi depun demisia azi in scris, mai poate angajatorul ... (vezi toată discuția)