am si eu o intrebare.
seful meu a vazut pe e-jobs cv-ul meu actualizat de curand si m-a anuntat ca de azi pot sa-mi caut linistita de lucru - ca ma da afara. cand l-am intrebat pe ce motiv mi-a spus ori imi dau demisia ori imi desface contractul din motiv disciplinar. motiv care idee nu am ce ar putea aduce.(a spus ca vine zilele astea cu lista de motive disciplinare).
nu am incalcat nici un regulament intern (nici nu exista), nici fisa postului nu exista, am facut tot ce mi s-a spus, nu vad pe ce motiv ma da afara sau ma obliga sa-mi dau demisia (sa nu iau somaj). ce sa fac?
Procedura de concediere disciplinara este destul de anevoioasa, e imposibil sa parcurga toti pasii ca la carte ca sa nu fie anulata in justitie decizia de concediere.
Ramaneti pe pozitii, incercati sa nu faceti pasi gresiti, angajatorul oricum considera ca nu mai sunteti motivata la acest loc de munca si doreste sa va elimine de buna voie prin demisia dvs ceea ce implica ca nu beneficiati de nici o masura de protectie sociala pana veti gasi alt job.
Succes